HVORFOR VÆLGE TEMPU?

Virksomheder

VI ER KVALITETSBEVIDSTE

Hos Tempu giver vi kvalitetsgaranti på vores vikarer. Vi sørger for grundig screening af vikarerne i form af telefoninterviews og gennemgang af CV. Vi tager også kontakt til gamle arbejdsgivere og benytter os af personfaglige tests, skulle det være nødvendigt.

Virksomheder

VI ER FLEKSIBLE

Tempu har åbent 24/7 og vi sidder altid klar til at servicere netop din virksomhed med arbejdskraft. Der er ingen opgaver som er for små, for store, for komplicerede eller for umulige. Vi lytter til dine behov og yder altid en 100% indsats for at få en tilfreds kunde.

Virksomheder

VI ER BILLIGST

Vi er ét af Danmarks billigste vikarbureauer hvis ikke DÉT billigste. Den påstand vil vi gerne bevise over for dig, så derfor giver vi prisgaranti på alle vores vikariater, hvor vi med 99,9% sikkerhed kan gøre det billigere end andre vikarbureauer.

Virksomheder

VI ER DIGITALE

Fysiske filialer, papirarbejde, dyre lønninger og langsommelige processer er sparet væk hos Tempu. Vi er digitale, hvilket vil sige at vores arbejdsgange går lynhurtigt. Faktisk så hurtigt at langt de fleste af vores stillinger bliver besat inden for én time, med én eller flere kvalificerede medarbejdere.

BRANCHER

Vi tilbyder vikarer inden for følgende brancher:

  • Promotion og Sampling
  • Lager
  • Logistik
  • Flytning

  • Produktion
  • El- og VVS-installation
  • Rengøring
  • Hjemmepleje

Vi udvider konstant med nye arbejdsområder. Du er mere end velkommen til at kontakte os og høre, hvad vi kan gøre for netop DIN virksomhed.

 

TRY & HIRE

Vi tilbyder Try & Hire, hvor I kan teste om kandidaten er et match for jeres virksomhed, inden I fastansætter en ny medarbejder.

En ansættelse kan være en kostbar affære, hvis medarbejderen ikke passer ind i virksomheden eller jobbet. Med Try & Hire indgår I et samarbejde med os, hvor vi finder den bedste kandidat til jobbet. Du får friheden til at opsige medarbejderen fra dag til dag uden konsekvens. Du opnår derfor sikkerhed og mindre risiko.

I op til 12 uger er medarbejderen ansat hos Tempu på almindelige vilkår som vikar. I kan til enhver tid beslutte at fastansætte vikaren mod et honorar.

Tempu står for alt, lige fra ansættelse, til indrapportering af feriepenge, ATP, mv. I kan derfor bruge arbejdstiden mere fornuftigt med ro i sindet.

 

BRUG FOR ARBEJDSKRAFT?

Har du brug for bemanding, er du altid mere end velkommen til at ringe til os på 78 70 80 78, skrive til vores mail info@tempu.dk eller blot ved at benytte nedenstående formular. Vi ser frem til at hjælpe dig!

Tempu IVS

Helsingforsgade 27C

8200 Aarhus N

CVR: 38867520

78 70 80 78

info@tempu.dk

 Medlem af Dansk Industri