Virksomheder

Hvad kan vi tilbyde jer?

Try & Hire forløb

Vi tilbyder Try & Hire så du kan teste forskellige kandidater af inden en fastansættelse. Det er kvit & frit at fastansætte efter 12 ugers vikariat.

Grundig screening

Vi screener vores vikarer grundigt inden de kommer ud til jeres virksomhed. Dette gøres via deres CV samt telefonopkald til tidligere arbejdsgivere.

Bedste priser

Vi stræber efter ikke alene at kunne tilbyde jer den bedste kvalitet, men samtidig også markedets bedste priser. Vi giver 100% prisgaranti.

Vi er digitale

Dette kommer jer til gode, da vi via digitaliseringsprocesser gør det nemmere for dig at bestille de rigtige folk, med for fornødne kompetencer meget hurtigere end ved traditionelle vikarbureauer. De flest af vores stillinger bliver besat inden for ganske få timer!

Fuld adgang

Vi screener alle vores vikarer grundigt hvor I har muligheden for at gennemgå deres CV inden en ansættelse. I har desuden adgang til vikarens arbejdstimer online, så i på den måde undgår fysisk papirarbejde samt fejl.

Tilfredse kunder!

Vi servicerer hver dag både vikarer samt kunder, og vi sætter stor ære i det arbejde vi udfører. Derfor giver vi altid 100% tilfredshedsgaranti.

Glade vikarer

Glade kunder

Tilfredshedsgaranti

Brancher

Vi dækker en lang række forskellige brancher, herunder en del af dem. Vi udvider konstant, så tøv ikke med at kontakte os, så vi også kan hjælpe lige netop dig!

Håndværker

Produktion

Mekaniker

Flytteopgaver

Promotion

Lager & logistik

Bygge & anlæg

Rengøring

Kontakt os

Mangler du bemandingskraft i din virksomhed, eller har du andre spørgsmål til os? Så send endelig en besked eller giv os et kald. Vi glæder os til at hjælpe dig!

[]

Kontaktoplysninger

Adresse:

Helsingforsgade 27c, 8200 Aarhus N

Telefon:

78 70 80 78

Email:
Følg os:
CVR:

38867520